اثرات استقرار نظام تضمین کیفیت ایزو 9000 بر عملکرد شرکت توزیع نیروی برق جنوبغرب تهران
فرمت : word
فهرست مطالب :
فصل اول
مقدمه
1-1- بیان مساله
1-2- اهمیت و ضرورت موضوع تحقیق
1-3- اهداف تحقیق
1-4- فرضیه های تحقیق
1-5- تعریف عملیاتی متغیرهای تحقیق
1-6- روش تحقیق
1-7- ابزارها و روش گردآوری اطلاعات
1-8- جامعه آماری
1-9- نمونه آماری
1-10- قلمرو موضوعی
1-11- قلمرو مکانی
1-12- قلمرو زمانی
1-13- تعریف واژگان و مفاهیم
فهرست منابع فصل اول
فصل دوم
مقدمه
بخش اول : ایزو 9000
2-1- کیفیت
2-1-1- تعریف کیفیت از نظر استاندارد ایزو
2-1-2- تعریف کیفیت از نظر تعدادی از محققان
2-1-3- عوامل اساسی مؤثر بر کیفیت
2-1-4- رابطه بین مفاهیم کیفیت
2-1-5- متفکران کیفیت
2-1-5-1- ادوارد مینگ
2-1-5-2- جوزف جولان ( نظریه بهبود کیفیت)
2-1-5-3- آرماندفیگنباوم ( نظریه مسؤولیت همگانی در برابر کیفیت )
2-1-5-4- فیلیپ کرازبی ( نگرش ساختار گونه به موقعیت مدیریت جامع)
2-2- تاریخچه سری استانداردهای ایزو 9000
2-3- مقایسه ساختار ویرایشهای 1994 و2000
2-4- درک استاندارد بین المللی تضمین کیفیت ایزو 9000
2-5- تشریح الزامات استاندارد ISO 9001:2000
2-5-1- سیستم مدیریت کیفیت
2-5-1-1- نیازمندیهای عمومی
2-5-1-2- نیازمندیهای مستندسازی
2-5-2- مسئوولیت مدیریت
2-5-3- شکل دهی محصول
2-5-4- اندازه گیی تحلیل و بهبود
2-5-5- مدیریت منابع
2-6- روش اجرای ایزو 9000
2-6-1- تصمیم و مدیریت
2-6-2- خط مشی کیفیت
2-6-3- انتخاب استاندارد
2-6-4- انتخاب محدوده
2-6-5- طرحریزی پروژه
2-6-6- تجزیه وتحلیل شرکت
2-6-7- ارزشیابی مقدماتی
2-6-8- ایجاد ارتباط و انتخاب ممیز
2-6-9- تهیه روشهای اجرایی
2-6-10- انتخاب و آموزش ممیزان داخلی
2-6-11- مستندسازی
2-6-12- استقرار سیستم
2-6-13- ممیزی برای گواهینامه
2-6-14- بازاریابی
2-7- انواع ممیزی در سری استانداردهای ایزو 9000
2-8- ممیزی داخلی کیفیت
2-8-1- چهار اصل برای کارآیی ؟؟؟ داخلی کیفیت
2-9- نقش آموزش در اجرا و نگهداری ایزو 9000
2-10- متن کامل استاندارد ISO 9001:2000
2-10-1- سیستم مدیریت کیفیت
2-10-1-1- نیازمندیهای عمومی
2-10-1-1- نیازمندیهای مستند سازی
2-10-2- مسئولیت مدیریت
2-10-2-1- تعهد مدیریت
2-10-2-2- تمرکز بر روی مشتری
2-10-2-3- خط مشی کیفیت
2-10-2-4- طرحریزی
2-10-2-5- مسؤولیت ، اختیار و ارتباطات
2-10-2-6- بازنگری مدیریت
2-10-3- مدیریت منابع
2-10-3-1- تأمین منابع
2-10-3-2- منابع انسانی
2-10-3-3- زیرساختها
2-10-3-4- شکل دهی محصول
2-10-4- شکل دهی محصول
2-10-4-1- برنامه ریزی شکل دهی محصول
2-10-4-2- فرایندهای مرتبط با مشتری
2-10-4-3- طراحی و توسعه
2-10-4-4- خرید
2-10-4-5- تدارک تولید و خدمات
2-10-4-6- کنترل تجهیزات پایش و اندازه گیری
2-10-5- اندازه گیری، تجزیه و تحلیل و بهبود
2-10-5-1- کلیات
2-10-5-2- پایش و اندازه گیری
2-10-5-3- کنترل محصول نامنطبق
2-10-5-4- تجزیه و تحلیل داده ها
2-10-5-5- بهبود
2-11- تأثیر ایزو 9000 بربهبود فرایندهای سازمان
2-11-1- مستندسازی فرایندهای موثر بر کیفیت
2-11-2- حفظ سوابق و اطلاعات
2-11-3- بهسازی مستمر
2-12- مشکلات اجرایی دریافت گواهینامه ایزو 9000
2-12-1- تهیه رویه ها و مستندسازی
2-12-2- عدم پشتیبانی مدیریت
2-12-3- عدم رویه ها
2-12-4- مقاومت کارکنان
2-12-5- برداشتهای متضاد
2-12-6- آموزش
2-12-7- محدودیت و فشار زمان
2-12-8- فقدان اطلاعات
2-12-9- سیاستهای قدیمی شرکت
2-12-10- اجرای اقدامات اصلاحی
2-12-11- کالببراسیون
2-12-12- فرایند تصویب مدارک وهزینه های تهیه مدارک
2-13- هدف از استقرار نظام تضمین کیفیت ایزو 9000
2-14- فواید و مزایای استقرار نظام تضمین کیفیت ایزو 9000
2-14-1- کاهش منابع و زمان صرف شده
2-14-2- صرفه جویی اقتصادی در تولید
2-14-3- حداقل نمودن ضرر و زیانهای آتی
2-14-4- تقلیل هزینه های خدمات پس از فروش
2-14-5- سهم بازار
2-14-6- فشار زمانی
2-14-7- دوروی یک سکه
2-14-8- افزایش سطح کیفی
2-14-9- مزیت صادرات
2-15- معایب سیستم تضمین کیفیت ایزو 9000
2-15-1- هزینه های اجرای ایزو 9000
2-15-2- بروکراسی
2-15-3- سلب ابتکار
2-16- نقش دولتها و استانداردهای ایزو 9000
بخش دوم : عملکرد و ارزیابی عملکرد
2-1- تعریف عملکرد
2-2- سطوح تجزیه و تحلیل عملکرد
2-3- تعاریف ارزشیابی
2-3-1- معیارهای ارزشیابی عملکرد
2-4- سیر تکامل مدل امتیازات متوازن
2-5- سنجش متوازن عملکرد شرکت
2-5-1- چارچوب BSC
2-5-1-1- جنبه مالی
2-5-1-2- جنبه مشتری
2-5-1-3- جنبه فرایندهای داخلی
2-5-1-4- جنبه آموزش و رشد
2-5-2- نقش و کارکرد BSC
2-6- مفاهیم عمده در BSC
2-6-1- عملکرد در سطح واحد تجاری
2-6-2- رابطه های علت ومعلولی
2-6-3- اندازه های مالی و غیر مالی
2-6-4- اعلام استراتژیهای بنگاه به کارکنان
2-7- BSC در دیدگاه نیروی انسانی
2-8- تعیین اهداف BSC به عنوان یک تصمیم مشترک
2-9- روش شناسی BSC
2-10- کارت امتیازی شاخص عملکرد کلیدی
2-11- معیارهای متوازن، چرا آنرا به کار می بریم
2-12- قدمهای بعدی در معیارهای متوازن
2-13- ارزشیابی مالی سنتی در مقابل BSC
2-14- مزایای مدل کارت امتیازی متوازن
2-15- معایب مدل کارت امتیازی متوازن
2-16- تفاوت مدل کارت امتیازی متوازن در شرکتهای دولتی و خصوصی
بخش سوم : پیشینه تحقیق
2-1- رابطه بین ایزو 9000 و عملکرد
2-2- پیشینه تحقیق
فهرست منابع فارسی
فهرست منابع خارجی
فصل سوم
مقدمه
3-1- روش تحقیق
3-2- روش گردآوری اطلاعات
3-3- تحلیل آماری و روشهای تجزیه و تحلیل اطلاعات
3-4- مقیاس
3-5- تعیین اعتبار پرسشنامه
3-6- تعیین روایی پرسشنامه
3-7- فرضیه های تحقیق
3-8- محدودیتهای تحقیق
فهرست منابع فصل سوم
فصل چهارم
4-1- رده مدیریتی جامعه کارشناسان
4-1-1- رتبه بندی از نظر رده مدیریتی
4-1-2- نمودار توزیع فراوانی رده مدیریتی
4-2- تحصیلات کارشناسان
4-2-1- رتبه بندی از نظر تحصیلات
4-2-2- نمودار توزیع فراوانی تحصیلات
4-3- رشته تحصیلی کارشناسان
4-3-1- رتبه بندی رشته تحصیلی
4-3-2- نمودار توزیع فراوانی رشته تحصیلی
4-4- سابقه کار در شرکت
4-4-1- رتبه بندی سابقه کار در شرکت
4-4-2- نمودار توزیع فراوانی سابقه کار در شرکت
4-5- تعداد ساعات دوره توجیهی ایزو 9000
4-5-1- رتبه بندی تعداد ساعات دوره توجیهی ایزو 9000
4-5-2- نمودار توزیع فراوانی تعداد ساعات دوره توجیهی ایزو 9000
4-6- میزان تحصیلات مشترکین
1-4-6- رتبه بندی میزان تحصیلات مشترکین
2-4-6- نمودار توزیع فراوانی میزان تحصیلات مشترکین
4-7- بررسی فرضیه های تحقیق
فصل پنجم
5-1- خلاصه
5-2- نتیجه گیری
5-3- پیشنهادات
مهندسی صنایع
–
تعداد صفحه :164
توجه :
عناوین پروژه های موجود در سایت فقط به عنوان معرفی در سایت قرار گرفته اند و هیچ گونه فروش و یا لینک دانلودی ندارند
دانلود + توضیحات
- [purchase_link id=”16886″ text=”اضافهکردن به سبدخرید” style=”button” color=”green”]
- حجم : 132kb
- فرمت فایل : word
- تعداد صفحه : 164