پایان نامه طراحی رستوران
پایان نامه کارشناسی مهندسی معماری
فهرست مطالب
عنوان:
چکیده
مقدمه
نکاتی پیرامون پروژه:
فصل اول: بررسی امور تغذیه
بررسی امور تغذیه
غذا چیست؟
مواد غذایی با کالری منفی
پروتئین ها
کربوهیدرات ها
فصل دوم: تاریخ شکل گیری رستوران و
غذا خوردن در بیرون از خانه
تاریخ شکل گیری رستوران و غذا خوردن در بیرون از خانه
انواع رستوران
انواع سرویس در رستوران
سرویس بشقابی PLATE SERVICE :
سیلور سرویس در رستورانها SILVER SERVICE :
سرو بوفه ::BUFFET SERVICE
فرهنگ غذا خوردن در کشورهای مختلف ایران
فصل سوم: بررسی نمونه های موردی رستوران ژاپنی
فضای ورودی اصلی رستوران
نکات مربوط به هال ورودی
آشپزخانه ی رستوران
رستوران ایتالیایی
انواع فر های ایتالیایی
رستوران ایتالیایی کارو
فر ایتالیایی
طراحی داخلی
نور پردازی فضای داخلی
اتاق بسته بندی حضوری
اتاق ارسال به بیرون
قسمت شستشوی ظروف
تکنولوژی ساخت انبار
اتاق های تعویض لباس، گنجه ها
آسانسورهای کوچک حمل کالا
آسانسورهای هیدرولیک
نتیجه گیری 148
تصاویر پلان ها
فهرست منابع ومآخذ
مهندسی معماری
مقطع : کارشناسی
–
تعداد صفحه :177
توجه :
عناوین پروژه های موجود در سایت فقط به عنوان معرفی در سایت قرار گرفته اند و هیچ گونه فروش و یا لینک دانلودی ندارند
دانلود + توضیحات
- [purchase_link id=”10172″ text=”اضافهکردن به سبدخرید” style=”button” color=”green”]
- حجم : 39.5mb
- فرمت فایل : word
- تعداد صفحه : 177