پایان نامه بررسی آزمایشگاهی و مدلسازی حذف نیکل از پساب مصنوعی با جاذب شلتوک برنج اصلاح شده در رآکتور پیوسته به روش سطح پاسخ (RSM)
پایان نامه کارشناسی ارشد
–
تعداد صفحه :200
چکیده:
سازهی پلها تحت اثر بارگذاریهای متنوعی قرار میگیرند و با توجه به میزان خطرپذیری که برای آنها در نظر گرفته شده طراحی میشوند. بارگذاری انفجاری از جمله بارهاییست که سلامت پلها را تهدید میکند. ارزیابی میزان خسارت و عملکرد پلها تحت اثر این بارگذاری به علت اهمیت راهبردی آنها ضروریست. در این پایان نامه طی چهار فصل سعی شده است تا عملکرد پلهای بتنی با مقطع باکس پیشتنیده تحت اثر بار انفجاری مورد بررسی قرار گیرد. در فصل اول بیان مسئله، ضرورت انجام این تحقیق و کلیاتی راجع به مسئله نوشته شده است.
در فصل دوم پدیده انفجار، بارگذاری انفجاری و پارامترهای آن معرفی میشوند، سپس رفتار مواد در نرخ کرنشهای بالا (بارهای ضربهای) به صورت اجمالی بیان میشود. تاریخچهی تحقیقات عددی و آزمایشگاهی انجام شده در زمینه اثر انفجار بر پلها نیز در این فصل توضیح داده میشود.
در فصل سوم پل مورد تحقیق و فنون مدلسازی آن در نرمافزارهای اجزاء محدود بیان میشود. روش تحقیق وسناریوهای انفجاری در این فصل تعریف میشود. خصوصیات و نحوهی مدلسازی مصالح ارائه میگردد.
در فصل چهارم نتایج سناریوهای انفجاری ارائه و مورد بحث قرار میگیرند. نتایج بیانگر آناند که پل تحت اثر سناریوهای مختلف انفجاری بسیار آسیبپذیر و امکان فروریزی آن زیاد است. موج انفجاری پس از شکست دال عرشه به داخل باکس نفوذ میکند و تشدید مییابد. آرماتورها گسیخته شده و کابلهای پیشتنیدگی در نواحی مهار انتهایی جاری میشوند، در ادامه به علت افزایش کرنش در کابلها نیروی پیشتنیدگی موثر بر مقطع کاهش مییابد. این درحالیست که تنش در کابلها بیش از حد جاری شدن استاتیکی است، ولی به علت اثر نرخ کرنش در نقاط خارج از ناحیه مهار انتهایی جاری و یا گسیخته نمیشوند.
فصل اول : کلیات 1
1-1-مقدمه 1
1-2-ضرورت بررسی رفتار پلها تحت اثر بار انفجاری 2
1-3-ساختار و اهداف تحقیق 4
فصل دوم : مروری بر ادبیات موضوع 5
2-1-مقدمه 5
2-2-معرفی انفجار 5
2-3- بارگذاری انفجاری 6
2-4- رفتار مصالح در نرخ کرنش بالا : 15
2-5- متد تحلیلی آنالیز سازه ها در برابر انفجار 21
2-6-پاسخ سیستم تک درجه آزادی به بار انفجاری 25
2-7- پاسخ پل به بار انفجاری: 28
2-8- پیشینه تحقیقات عددی 30
2-9-تحقیقات آزمایشگاهی 44
فصل سوم: روش تحقیق و تکنیک مدلسازی 59
3-1-مقدمه 59
3-2- معرفی و تحلیل و طراحی پل مورد تحقیق 59
3-3-مدل سازی در نرم افزار ANSYS 66
فصل چهارم ارائه نتایج ، بحث و نتیجهگیری 89
4-1- انفجار در وسط دهانه میانی 89
4-2-انفجار بر روی عرشه در محل پایه 129
4-3–نتیجه گیری 168
منابع 170
توجه :
عناوین پروژه های موجود در سایت فقط به عنوان معرفی در سایت قرار گرفته اند و هیچ گونه فروش و یا لینک دانلودی ندارند
دانلود + توضیحات
- [purchase_link id=”18440″ text=”اضافهکردن به سبدخرید” style=”button” color=”green”]
- حجم : 9.7mb
- فرمت فایل : word
- تعداد صفحه : 200