پایان نامه مدیریت منابع آب
چکیده :
فهرست مطالب:
مقدمه : 5
3) هیدروساختارهای آلپین 6
2)هیدروساختارهای در دره اولیه شروع شده ومنفذ گرانوس ثانویه . 6
4) هیدروساختارهای subcarpatlin 11
5)سطح منابع آبی 16
6)دریاچه ها 22
7) مدیریت منابع آب 25
استفاده های آب رودخانه 26
استفاده از اب زیرزمینی 29
8) رابطه بین منابع آب وتقاضا 32
کاربرد میکرو امواج برای تصفیه فاضلاب 37
مقدمه: 38
2) روش ها 40
3) نتایج وبحث : 42
مدیریت منابع آب در حوزه آبگیر رودخانه یالومیتا بالائی
چکیده : تجهیز کردن حوزه آبگیر رودخانه بالائی یالومیتا در بین دو جنگ جهانی قرن گذشته شروع شد وبعد از اتفاق افتادن سیل در دهه 70قرن گذشته افزایش یافت . دراین متن مامی توانیم از یک سیستم رودخانه (anthropizd) در km 72رودخانه صحبت بکنیم ( دربهار ارتفاع بیش از 2400متر ، در تماس با فلات بزرگ تارگوویست می باشد .) مقداری از منابع آب وذخیره کاهش یافته است وباعث شده است که میزان رضایت در بین 75-50 درصد باشد.
ساختارهای هیدروژنی Karst در نواحی کوهستانی نیاز آب مصرفی پایین دست رامی تواند رفع بکند . اما آنها از لحاظ کیفیت وکمیت بطور ناکافی کنتل وبرآورد شده اند . کل منابع آب ، آب سطحی وآب زیر زمینی 104/1 میلیارد مکعب درسال می رسد .
کلمات کلیدی : حوزه آبگیر رودخانه بالادست یالومیتا ، منابع آب ، ساختارهای هیدروژنی دریاچه ها ، مدیریت
مقدمه :
مساحت آبگیر رودخانه بالایی یالومی تا 2km686است که معادل 62/6درصد کل مساحت 2km350/10رودخانه می باشد . رودخانه یالومی تا از کوههای بوسجی در ارتفاع 2300متری سرچشمه می گیرد ، یک ناحیه تپه ای وکوهستانی تا فلات تارگوسیت می باشد وkm71را دربرگرفتهاست ( که3/17درصد از طول کلی km417می باشد ). ودارای یک شیب تقریباً 2010متری می باشد . آن یک ضریب سینوسی 88/1 را در دوره کامل خودش نشان داده است ودارای مقادیر نسبتاً کمتری در نواحی تپه ای وکوهستانی می باشد . تراکم شبکه هیدروگرافیک در بین 2km/km 260/0-100/0 می باشد . درتماس بین تپه ها وفلات ها( دشت ها ) یالومی تا دارای جریان متوسط m3/s97/7می باشد .
منابع آب : آب های زیر زمینی یک منبع مهم از آب را تشکیل داده اند ودر مقایسه با آب سطحی ویژگی های بهتری دارند . آنها به ندرت برای عرضه آب در واحد های اقتصادی ومسکونی مورد استفاده قرار می گیرند . آب زیر زمینی در منطقع کارپائیان وزیر سطح آن متعلق به حوزه آبگیر رودخانه بالائی یالومیتا می باشند که بوسیله حالتهای جغرافیایی ( تکتونیک ، تغییر پتروگرافیک ، ویژگیهای صخره فیزیکی وشیمیایی، ضخامت رسوبات وغیره ) تاثیر پذیرفته اند وبنا براین با ساختارهای آب عمیق وphratic مواجه هستیم . آنها از پایاب رودخانه نشأت گرفته اند ویک فرم از هیدروساختارهای مختلف را در برگرفته اند .
مهندسی عمران-عمران
مقطع : کارشناسی
فرمت :doc
تعداد صفحه :55
توجه :
عناوین پروژه های موجود در سایت فقط به عنوان معرفی در سایت قرار گرفته اند و هیچ گونه فروش و یا لینک دانلودی ندارند
دانلود + توضیحات
- [purchase_link id=”25454″ text=”اضافهکردن به سبدخرید” style=”button” color=”green”]
- حجم : 1mb
- فرمت فایل : doc
- تعداد صفحه : 55