پایان نامه مواد خشبی
فهرست
• اهمیت گونه های چرا کننده
• ماهیت مواد خشبی
• مراتع:
• الگوی رشد:
• ترکیب شیمیایی:
• عوامل موثر بر ارزش غذایی علوفه
• مرحله رشد
• گونه
• خاک و کود:
• سیستم چرا:
• سایر عوامل موثر بر ارزش غذایی گراسها
• بررسی خانواده گرامینه
• جو Hordeum:
• گندم Triticum Sativum:
• چاودار:
• جودوسر ( یولاف ) یا جو اسبیAvena Sativa :
• گندمیان:
• اختلالات تغذیه ای ناشی از گراسها:
• مسمومیت نیتراتی:
• مسمومیت زایی مایکوتوکسینی:
• بیماری گراس( grass sickness)
• لگومها
• یونجه
• اختلالات تغذیه ای ناشی از لگومها
• سایر علوفه ها:
• غلات(cereals):
• نیشکر(Sugercane):
• چلیپائیان(Brassicas)
• سیلو کردن Silage
• نقش آنزیمهای گیاهی در سیلوسازی
• نقش میکروارگانیزمها در سیلوسازی
• باکتریهای تولید کننده اسید لاکتیک
• کلستریدیومها
• لیستریا
• انتروباکتریها
• گونه های باسیلوس
• قارچها
• اتلاف مواد مغذی طی سیلو سازی
• سیلوهای به طور طبیعی تخمیر شده:
• سیلوهای عمل آوری شده با مواد افزودنی
• ارزش غذایی سیلوها
• انرژی
• علوفه خشک، علوفه مصنوعی خشک شده، کاه ها و ضایعات خرمنکوبی
• تغییرات شیمیایی و اتلاف طی خشک نمودن
• عمل میکروارگانیسمها
• اکسیداسیون
• شستشو
• صدمات مکانیکی
• مرحله رشد
• گونه گیاه
• تغییرات طی نگهداری
• مواد نگهدارنده علوفه خشک:
• علوفه بصورت مصنوعی خشک شده
• ارزش غذایی
• کاه ها و فراورده های فرعی مربوطه
• کاه جو و یولاف(Barley and Oat Straw)
• کاه ذرت(Maize Straw)
• کاه برنج(Rice Straw)
• کاه گندم و چاودار (Wheat and Rye Straw)
• کاه لگومها
• غنی سازی قلیایی کاه ها و سایر علوفه ها
• مکمل سازی کاه ها
• ریشه ها، غده ها و فراورده های فرعی آنها
• شلغمها و شلغمهای سوئدی
• چغندرهای گاوی، علوفه ای و قند
• تفاله چغندر قند ( Sugar Beet Pulp)
• ملاس چغندر(Beet Molasses)
• ملاس نیشکر (Cane Molasses)
• سیب زمینی (Potatoes)
• سیب زمینی خشک شده (Dried Potatoes)
• ضایعات فراوری سیب زمینی( Potato Processing Waste)
• کاساوا (Cassava)
• سیب زمینی شیرین (Sweet Potatoes)
• دانه ها و فراورده های فرعی غلات
• مشخصات دانه ها
• جو Barley
• ذرت Maize
• فراورده های فرعی ذرت
• یولاف Oate
• گندم Wheat
• فراورده های فرعی گندم
• برنج Rice
• چاودار Rye
• تریتیکاله Triticale
• ارزن Millet
• سورگوم Sorghom
• دانه گیاهان تیره حبوبات
• باقلا :
• دانه سویا
• عمل آوری مواد خوراکی
• جدا کردن پوسته دانه:
• عمل آوری ترکیبات لیگنوسلولزی
• کنسانتره های پروتئینی
• افزودنیهای خوراکی
• پروبیوتیکها
مهندسی مکانیک
مقطع : کارشناسی
–
تعداد صفحه :119
توجه :
عناوین پروژه های موجود در سایت فقط به عنوان معرفی در سایت قرار گرفته اند و هیچ گونه فروش و یا لینک دانلودی ندارند
دانلود + توضیحات
- [purchase_link id=”14584″ text=”اضافهکردن به سبدخرید” style=”button” color=”green”]
- حجم : 5mb
- فرمت فایل : word
- تعداد صفحه :119