پایان نامه سیستم های عایق بندی پایه
چکیده :
. مقدمه
اصطلاح عایق بندی (جداسازی) به میزان ارتباط میان روشی اطلاق میشود. زمانی یک شی عایق دار (مجزا) محسوب میشود که رابطه اندکی با سایر اشیا داشته باشد. عمل عایقکاری یک شی شامل قرار دادن صفحهای میان شی مزبور و همسایگان آن است که رابطه را به حداقل میرساند. این تعاریف بصورت مستقیم برای سیستم های فیزیکی مختلفی بکار میرود. برای مثال، کسی میگوید که قطعهای از یک دستگاه را از تیر قائم آن بدین گونه جدا ساخته که برروی دستگاه سیستم عایق کاری (جداسازی) نصب کرده است که بعنوان یک حائل میان دستگاه و تیر قائم آن عمل میکند. طراحی سیستم های عایق بندی برروی دستگاههای لرزنده کار متداولی است. هدف در اینجا به حداقل رساندن تأثیر بارگیری حاصل از دستگاه برروی تکیه گاه است. کاربرد دیگر آن به منظور کاهش تاثیر حرکات تکیه گاه برروی سازه است. این مسئله برای ساختارهایی که دارای تجهیزات حساس به حرکت بوده و نیز سازه هایی که در مجاورت خط آهن واگن ها و یا سایر منابع لرزشهای زمینی واقع شدهاند بیش از پیش دارای اهمیت است.
با وجود اینکه عایق کاری بعنوان یک طراحی روش برای نصب تجهیزات مکانیکی بیش از 70 سال بکار رفته است، تنها در سالهای اخیر این مفهوم برای سازه های شهری همچون ساختمانها و پل ها، و یا مواردی که در معرض لرزشهای زمینی قرار دارند بطور جدی مورد توجه قرار گرفته است. اینگونه تحریکات در سطح پایه با سازه در ارتباط بوده و از همین طریق به کل ساختمان منتقل میشود. بنابراین عاقلانه این است که ساختمان ها را از پایه عایق بندی کرده و از تاثیر حرکات زمینی برروی ساختمان ممانعت کنیم. ایده عایق بندی زلزلهای به اواخر قرن نوزدهم باز میگردد، اما استفاده از آن بدلیل فقدان مؤلفه های مناسب تجاری عایق کاری به تأخیر افتاد. پیشرفتهای قابل توجهی پس از اواسط دهه 1980 روی داد (نایم و کلی، 1999) و عایق کاری پایه برای انواع خاصی از سازه های شهری اکنون بعنوان روش بسیار کارآمد طراحی توسط جامعه مهندس لرزهای خصوصاً در ژاپن (وادا، 1998) برای تعدیل حرکات عظیم لرزهای مورد توجه قرار گرفت.
مجموعهای از مثالهای ساده را برای تعیین پارامترهای اصلی در بخش بعدی ارائه کرده و جنبه های کمی عایق بندی پایه را نشان دادهایم. بدنبال این مباحث به بررسی جنبه های عملی عایق بندی لرزهای پایه و نیز توصیف برخی ساختمانهای عایق کاری شده لرزهای میپردازیم. ادامه بخشها به بررسی مسائل رفتاری و طراحی برای سیستم های سازهای عایق بندی پایه MDOF مربوط میباشد. همچنین نتایج عددی میزان امکان اجرای عایقبندی پایه لرزهای را ارائه کردهایم تا بتوانیم یک مقایسه اساسی با سایر طرحهای کنترل حرکت که در این متن آمده است بدست آوریم.
مهندسی عمران-عمران
مقطع : کارشناسی
فرمت :doc
تعداد صفحه :86
توجه :
عناوین پروژه های موجود در سایت فقط به عنوان معرفی در سایت قرار گرفته اند و هیچ گونه فروش و یا لینک دانلودی ندارند
دانلود + توضیحات
-
-
- [purchase_link id=”28209″ text=”اضافهکردن به سبدخرید” style=”button” color=”green”]
- حجم : 2.2mb
- فرمت فایل : doc
- تعداد صفحه : 86
-